Στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης της Stoiximan Super League βρέθηκε η κεντρική διαχείριση.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης εκδόθηκε ανακοίνωση για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ελληνικού πρωταθλήματος. Η διοργανώτρια αρχή ανέφερε ότι το Δ.Σ. ενέκρινε να ανατεθεί στις εταιρείες Deloitte και PwC μελέτη για τη κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών και άλλων δικαιωμάτων.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, στη συνεδρίαση της ημέρας, έλαβε μεταξύ άλλων την εξής απόφαση.
Η έγκριση δόθηκε ομόφωνα. Προβλέπει την από κοινού ανάθεση στις εταιρείες Deloitte και PwC μελέτης για την κεντρική διαχείριση ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών και άλλων δικαιωμάτων που συνδέονται με τους αγώνες του πρωταθλήματος Stoiximan Super League, καθώς και για λοιπά σχετικά ζητήματα.

































